Tottenham funderar på att återköpa Bale på lån

    Gareth Bales tid i Real Madrid närmar sig sitt slut. Det är nästan uppenbart att Bale och klubben kommer att skiljas, kommer i juli. Walesaren har inte varit med i LaLiga-giganterna sedan augusti och förväntas inte förlänga sitt kontrakt på £600 000 per vecka som löper ut i slutet av säsongen. Dags att säga hejdå till Real Madrid tröja.

    Bale hade en fantastisk tid i Tottenham tidigt i sin karriär, under vilken han etablerade sig som en övertygad superstjärna innan han sommaren 2013 tjänade en flytt med stora pengar till Real Madrid. Men han anses nu vara överskott till kraven på Carlo Ancelottis sida , som är angelägna om att flytta hans påstådda £600 000 per vecka lön från deras löneräkning. Han har fallit i unåde hos Carlo Ancelotti och har sett sina minuter nära att vara obefintliga. Bale har tagit av sig fotbollströjor och missat över 123 matcher i alla tävlingar i Real Madrid, enbart på grund av skador.

    30-åringen har misslyckats med att göra mål på sina 14 matcher för Real Madrid tröja den här säsongen och chefen Carlo Ancelotti har gjort det klart att belgaren har fallit ner i hackordningen. Real Madrid kanske inte behöver vänta till sommaren för att göra det, eftersom Tottenham funderar på att återköpa honom på lån. Han är en av sex spelare som väntas hamna i skyltfönstret i januari.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Real Madrid tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!