Tsimikas förtjänar det förtroendet

    Kostas Tsimikas står i kö för den största matchen i sin Liverpool-karriär när de röda tar emot Arsenal på lördag. Tsimikas har ett starkt stöd bland delar av fanskaran i liverpool tröja.

    Den här säsongen matchar Tsimikas förmåga att svänga in bollen i boxen Robertsons, som länge har varit känd för sin korsningsförmåga sedan han skrev på för klubben för fyra år sedan. Gapet mellan honom och Tsmiskas har aldrig varit mindre sedan den grekiske stjärnan kom till klubben. Tsimikas räddar Liverpool alltså. Utan honom skulle de stå inför en mycket tuffare sex veckor när Robertson kämpar tillbaka från skadan.

    Den här säsongen förtjänar Tsimikas det förtroendet. En start mot Arsenal skulle dock vara hans största test hittills. Och de som tror att 25-åringen är en seriös konkurrent för regelbunden slutsats kommer snart att få sin tro satt på prov.

    Liverpool har nio matcher i tre olika tävlingar att ta sig igenom, och Klopp kommer att behöva använda hela djupet i sitt lag. Att ha två högkvalitativa spelare med fotbollströjor i den här rollen är goda nyheter för Liverpool, och kampen för att säkra mer regelbunden speltid bör få fram det bästa hos båda spelarna allt eftersom kampanjen fortskrider.

    Verwante Tags

    fotbollströjor liverpool tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!