Unai Emery hävdar

    Unai Emery hävdar "Klubben funderar på hur vi kan förbättra oss", sa han efter Arsenals 2-1-nederlag mot Lyon i Emirates Cup. ‘Det finns olika spelare på bordet. Pepe är en mycket bra spelare. Vi vill bara ha spelare som kan förbättra truppen. "Vi vill ha de bästa spelarna som möjligt för det första spelet på Newcastle." På frågan om Arsenal kräver en ny kantlinje innan övergångsfönstret slutade, svarade Emery: 'Vi vill ha spelare som gör truppen bättre än förra året.'

    Arsenal har inte krånglat i sommar, North London-klubben har redan tecknat William Saliba med en Billiga fotbollströjor  från St. Etienne och Dani Ceballos på en årsträckning från Real Madrid. Enligt BBC Sports David Ornstein kommer Nicolas Pepe att vara Arsenals största och rekordöverförande i sin historia.

    Lyon klädde Emirates Cup 2019 med en 2-1-seger över Arsenal tack vare två mål från Moussa Dembele, med Gunners anfallare Alexandre Lacazette tvingad att hobble off skadade. "Vi tänker att det inte är allvarligt," sade han. "Han [Lacazette] bestämde sig med en läkare och med mig att det är bättre att inte ta ytterligare en större risk. Han försökte fortsätta spela men det var bättre i för säsongen att inte ta en risk. Läkaren sa att han kommer att kontrollera imorgon men han tänker att det inte är allvarligt. Han har en förstuvad fotled. "

    Alexandre Lacazette som hade en Arsenal tröjor kommer att vara Emerys främsta problem. Det finns välfärden för Mesut Özil och Sead Kolasinac som inte ansågs vara redo att spela i denna match efter att ha varit inblandade i en carjacking-incident förra veckan.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Arsenal tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!