United är "tötta" på cirkusen kring Pogba

    Paul Pogba ådrog sig skadan när han tränade med Frankrike på måndagen inför deras VM-kval mot Kazakstan och Finland. Initiala uppskattningar från lägret i Frankrike tyder på att 28-åringen kommer att vara borta för Manchester United tröja mellan sex och åtta veckor. Två månader på sidlinjen skulle utesluta Pogba, som har sju månader kvar på sitt kontrakt, till början av januari och se världscupvinnaren missa så många som 12 matcher.

    Men med VM-vinnaren som löper ner sitt kontrakt på Old Trafford och kan skriva på ett avtal med en annan klubb i januari, betyder det att han kan ha burit Manchester United tröja och sparkat sin sista boll. Pogba har varit en flopp sedan han återvände till klubben i augusti 2016 och United ser honom som ett oönskat sidospel i röd fotbollströjor. United sägs vara "tötta" på cirkusen kring Pogba och medan Ole Gunnar Solskjaer betygsätter mittfältaren, tycker klubben att Raiola är en distraktion.

    I det korta klippet som laddades upp på onsdagskvällen kan Pogba ses gå med hjälp av kryckor till följd av skadan. En oro för United är att de inte kan ersätta Pogba med en stor värvning i januari.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Manchester United tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!