United toppar nu grupp F

    Manchester United fick den sämsta tänkbara start när mål från Mario Pasalic och Merih Demiral gav den gästande italienska ledningen en 2-0-ledning i inledningen en halvtimme. Ronaldo tog dock vinnaren i den 81:a minuten med en utmärkt utförd nick för att behålla sitt 100 % poängrekord i grupp F efter tre matcher. Publiken i Manchester United tröja jublade varmt för tillfället.

    Återigen såg norrmannen ut att ha en taktisk förlust och räddades av sina nyckelspelare med Rashford, De Gea, Maguire och Ronaldo alla klädda i T-shirt och kom bra i tid. Ronaldo-rosen har redan börjat blomma, och många ser nu svårigheten med att skohorna spelaren i Ole Gunnar Solskjærs system. Segern gav ett välbehövligt skott på armen för United, som tog sig till toppen av grupp F och välkomnade rivalerna Liverpool till Old Trafford i Premier League på söndagseftermiddagen.

    Vårt 36-åriga fenomen motsvarade inte bara Messis tremål den här säsongen, utan hans mål mot Atalanta innebar att Ronaldo nu har gjort mål mot 39 lag i Champions League. United toppar nu grupp F, trots att de hamnade i halvtid, och dess fans i fotbollströjor kommer att hoppas att andra halvlek är ett tecken på vad som kommer.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Manchester United tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!