Vad gjorde Juve i ett skrämmande spel?

    Juve kämpade för att upprätta någon flytande tidigt i ett skrämmande spel. De bästa av de tidiga chanserna föll på Ronaldo, men han kunde inte dra nytta av sitt skott efter att ha spelats in av Federico Bernardeschi. Ronaldo hade inte hittat sitt sortiment ännu, men strejkpartnern Paulo Dybala som bär en Billiga fotbollströjor  utnyttjade mellanrum mellan mittfältet och framlinjerna.

    Dembele har varit i fin form sedan han anslöt sig till Lyon från Celtic och gjorde 22 mål i 43 ligamatcher inklusive sju på 10 denna period. Manchester United skulle kunna följa en Juventus-dubbelramp enligt rapporter i Italien. Ole Gunnar Solskjær har hållit koll på både mittfältaren Blaise Matuidi och försvararen Daniele Rugani.

    Cristiano Ronaldo blev vilad förra gången mot Lecce, med Old Lady höll till en besvikelse 1-1 oavgjort i hans frånvaro. Men en muskelskada på Miralem Pjanic i helgen har lämnat Juventus brist på ledarskap i start XI så Ronaldo är nästan säker på att återvända när de italienska jättarna försöker komma tillbaka till vinnande sätt.

    Higuain klädd i en Juventus tröjor bandades upp och avslutade matchen men fick senare lämna planen på en bår efter att ha drabbats av en försenad reaktion på kontakten, vilket gjorde sitt deltagande mot Genoa i allvarligt tvivel. Federico Bernardeschi förväntas börja i nr 10-rollen igen medan Rodrigo Bentancur borde ta över från Pjanic i mittfältets bas.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Juventus tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!