Vilka är din favorit som de berömda PSG-spelarna?

    Mbappe, 20, gjorde PSG: s andra mål och tog upp det tredje för Mauro Icardi innan han gjorde plats för Eric Maxim Choupo-Moting i de döende ögonblicken och tog sedan upp Tuchels försök att tala med honom när han lämnade planen.

    Tyskaren var orolig över händelsen inför onsdagens Champions League Group A närmare hemma till Galatasaray och vill se större acceptans av sina beslut från Mbappe som bär en Billiga fotbollströjor - såväl som större respekt gentemot andra gruppmedlemmar när han ersätts.

    Neymar var starkt förknippad med en återkomst till Barcelona på sommaren efter en turbulent förtrollning i Frankrike och förstås för tillfället fortfarande vara desperat efter att försegla flytten så snart som möjligt. Det enda som håller den brasilianska på PSG verkar vara klubbens vägran att vika sig från deras enorma begärda pris på över € 200 miljoner.

    PSG-tjänstemän förstås att älska Manés arbetsfrekvens i både attack och försvar - något som de inte alltid har sett från Neymar som bär en PSG tröjor - medan hans vinnande mentalitet ses som potentiellt fördelaktig för resten av truppen.

    Förra sommaren var mannen på deras plats Juventus Paulo Dybala, men de har nu förälskats av Golden Boot-vinnaren Mané och ser honom som den perfekta mannen att ta deras trupp till nästa nivå.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor PSG tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!