Visionary United-chef - Solskjær

    United manager Ole Gunnar Solskjær kommer återigen att anta en formation med tre centerhalvor, eftersom Jose Mourinho återvänder till Old Trafford för första gången sedan han blev avskedad för nästan ett år sedan. Solskjær slog ut efter spekulationer om sin framtid i anledningen till onsdagens kollision, där han kommer att gå head-to-head med den tidigare United-chefen Jose Mourinho.

    Solskjær som bär en Billiga fotbollströjor  har experimenterat med det systemet redan den här säsongen och har fått blandade resultat. I 3-3-dragningen mot Sheffield United för tio dagar sedan började Solskjær med ett tremannsförsvar men tvingades överge det vid halvtid efter en ond prestation under öppningen 45 minuter.

    Samtidigt återvänder Jose Mourinho till Old Trafford som manager för första gången sedan han plundrade av United i december förra året. Mourinho, som ersatte Mauricio Pochettino som Tottenham-manager förra månaden, har vunnit båda sina Premier League-matcher med Spurs hittills.

    Scott McTominay och Nemanja Matic är "touch and go" för spelet, medan Paul Pogba bär en Manchester United tröjor har uteslutits. Som rapport kommer Paul Pogba inte att vara i god tid att spela mot Tottenham Hotspur på Old Trafford imorgon. Mittfältaren, som har varit frånvarande sedan slutet av september med en fotledsskada, arbetar fortfarande hårt på sin återhämtning, enligt nordmannen.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!