Vlahovic har varit den framstående anfallaren i Serie A den här säsongen

    Juventus har nått en överenskommelse med Fiorentina om att värva den eftertraktade anfallaren Dusan Vlahovic för 75 miljoner euro (62,8 miljoner pund), inklusive tillägg. Vlahovic är en av de mest efterfrågade anfallarna i världsfotbollen efter ett sensationellt 2021 där han gjorde 33 mål under kalenderåret.

    Att Vlahovic går till Juventus kan orsaka en dominoeffekt och effektivt pressa Álvaro Morata till Barcelona. Det är en spännande tid att vara ett fan i Juventus tröja, förhoppningsvis skulle han inte ta för lång tid att anpassa sig till vår spelstil när han så småningom går med i Max Allegris grupp. Det är en jävla tur, och det har gjort att andra halvan av säsongen 2021-2022 har blivit så mycket mer intressant.

    Vlahovic har varit i utmärkt form för Fiorentina hittills den här säsongen, efter att ha gjort 17 mål och gett fyra assist i 21 Serie A-matcher. Vlahović är oavgjort med Ciro Immobile från Lazio med 17 mål i kampen om Capocannoniere-priset för bästa målskytt i Serie A. Vlahovic har tagit en ny fotbollströjor och varit den framstående anfallaren i Serie A den här säsongen och hans ankomst kommer att stärka Juventus chanser att hamna bland de fyra bästa.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Juventus tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!