Ward-Prowses kontrakt sträcker sig till 2026

    Saints-kaptenen James Ward-Prowse skapade rubriker i helgen med en fantastisk 35-årig frispark i Southamptons 2-1-förlust mot Wolves. En färsk rapport från Fichajes tyder på att James Ward-Prowse snart kan vara på gränsen till en övergång till en toppklubb i Premier League. Kanske Manchester city tröja. James Ward-Prowse har varit Southamptons lojala tjänare de senaste tio åren.

    27-åringen har gjort 39 mål och registrerat 45 assist på 344 matcher för Southampton sedan han gjorde sin debut för klubben 2011. Naturligtvis är hans dödspelsmästarskap inte begränsad till direkta frisparkar, hans hörnor, straffar och indirekta frisparkar är alla av högsta standard. Med hans framträdanden i fotbollströjor äntligen uppskattas, tyder rapporter på att ett drag för stora pengar kan vara på väg.

    Rapporten tyder dock på att Southampton inte har för avsikt att lossa sin kapten när som helst snart, än mindre transferfönstret i januari. Alla erbjudanden måste vara över 50 miljoner pund för att de ens ska överväga det. Eftersom Ward-Prowses kontrakt sträcker sig till 2026, skulle Saints utan tvekan ha övertaget i förhandlingarna.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Manchester city tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!