Xhaka har inte presenterat för Gunners

    Xhaka har inte presenterat för Gunners på över en månad sedan han kolliderade med sina supportrar under 2-2 oavgjort med Premier League-rivaler Crystal Palace. Det chockerande utbrottet ledde till att Emery avskaffade Xhaka med en Billiga fotbollströjor -kapten, medan flera tidigare spelare ifrågasatte om den schweiziska mittfältaren någonsin skulle spela för Arsenal igen.

    Gunners har kämpat till stor del sedan Emery tog över från den legendariska Arsene Wenger förra året, med Arsenal som slutade femte och förlorade Europa League-finalen förra terminen. Efter 13 ligamatcher i kampanjen 2019–20 är Arsenal bara åttonde i Premier League, åtta poäng rekord för de bästa fyra och åtta poäng ovanför nedlagningsområdet.

    Den tidigare Dortmund-anfallaren utnämndes till Unai Emerys nya Arsenal-kapten tidigare i månaden men han kan fortfarande vara öppen för en rörelse på grund av klubbens kamp under Emery som bär en Arsenal tröjor. Det påstås att chanserna för att Aubameyang lämnar kommer att öka avsevärt om Arsenal igen inte lyckas kvalificera sig till Champions League.

    "Arsenal borde söka Mauricio Pochettino," sa Merson till Sky Sports. 'Han har inte vunnit någonting, men han förbättrade Tottenham under fem år, tiofaldig. ‘Han är en toppchef och han handlar just nu. Jag vet att han lyckades på Tottenham, men George Graham hade varit på Arsenal när han gick åt andra hållet.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Arsenal tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!