Zlatan byttes in och gjorde mål för United

    Manchester United, med Zlatan Ibrahimovic på bänken, fick en mardrömsstart på FA-cupmötet med Blackburn. Manchester United meddelade officiellt 2016-17 Premier League säsongen fotbollströjor för barn. Det är värt att nämna att situationen på försäljning från Manchester Uniteds officiella hemsida lagra och tryckt tröjnummer.

    Men Marcus Rashford kvitterade för Manchester United – och efter en timmes spel byttes Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba in. Och det gav resultat. Svensken fick en fin djupledsboll från Pogba, placerade in 2-1 för bortalaget efter en kvart inne på planen och firade bära Manchester United tröja vilt med lagkamraterna.. Ibrahimovics mål, som var hans 24:e för säsongen, blev avgörande för Manchester United som nu är klart för kvartsfinal i FA-cupen

    Jag tycker att laget gjorde det bra innan vi kom in också. Vi kom in och gav spelet en boosy. Jag fick en fin boll från Paul och jag gjorde mål. Vi är kvar i alla turneringar och vi får bättre självförtroende, säger Zlatan Ibrahimovic efter matchen.

    Verwante Tags

    fotbollströjor för barn Manchester United tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!