Zlatan spräckte nollan med en vacker lobb

    Manchester United åkte till Liverpool för en tuff bortamatch mot Everton och det var inte mycket som skilde lagen åt på GoodisonPark. Spelare ha bekväma och symbolisk Billiga fotbollströjor att spela ett framgångsrikt spel, medan vanliga människor som oss vill bara njuta av känslan och hålla hobby att älska det.

    José Mourinhos mannar såg ut att ha kontroll på tillställningen, men i matchens sista skälvande minuter kunde Leighton Baines kvittera från straffpunkten – efter en klumpigt ingripande från Uniteds Marouane Fellaini. Men i den andra halvleken hamnade Zlatan i blåsväder när hans fot träffade Evertonbacken Seamus Coleman i ansiktet. Du kan se många stilar populär Manchester United tröja, som du aldrig har sett förut därifrån . Kanske du har känt något om Manchester United.

    Zlatan Ibrahimovic var tidigare inne i en formsvacka efter att ha gått sex matcher utan ett mål - en formsvacka som han inte hade haft sedan tiden i Barcelona 2010. Kvällens 1-0-mål mot Everton innebär att Zlatan har gjort fyra mål på tre matcher för Manchester United.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!